Medical Card Stand Alone

Pada 15 May 2020. Great Eastern Takaful Berhad telah mengeluarkan satu pelan medical card stand alone yang mampu milik untuk mereka yang tengah mencari pelan medical card yang sesuai. Kebaikan pelan ini termasuklah; Harga yang mampu milik. Bilik

Pada 15 May 2020. Great Eastern Takaful Berhad telah mengeluarkan satu pelan medical card stand alone yang mampu milik untuk mereka yang tengah mencari pelan medical card yang sesuai.

Kebaikan pelan ini termasuklah;

  • Harga yang mampu milik.
  • Bilik RM200 (Co Takaful RM300)
  • limit tahunan setinggi RM200,000
  • limit seumur hidup UNLIMITED
  • Elaun untuk hospital kerajaan.

“Takkan semua best je kan, takde kekurangan langsung ke?”

ada juga la sedikit kekurangan macam bawah ni;

  • Harga TIDAK TETAP – harga caruman bergantung kepada blok umur.
  • Bayar hangus – tiada Return Of Investment @ Cash Value @ Saving daripada pelan ini. kalau perlu warded, maka akan cover. kalau sihat alhamdulillah untuk tahun-tahun mendatang. maka tak ada apa-apa la.
Detail Benefit untuk pelan medical card stand alone ni
Caruman berubah mengikut blok umur

Calendar

July 2020
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031