PEP Y2 Compulsory Training

14 April, 2017 - Artikel, Takaful

 

11-13 April 2017

3 harini, saya mengambil kesempatan untuk menghadiri compulsory training untuk agent-agent kurang daripada satu tahun dalam industri takaful dan insurance ni. lokasi training di HQ Great Eastern di Jalan Ampang Kuala Lumpur.

Dalam masa 3 harini, kami di ajar tentang cara-cara untuk approach potential client. Macamana nak jadi agent takaful yang bagus. Macamana nak jaga appearance supaya orang yakin nak berurusan dengan kita especially stranger yang langsung tak kenal kita.

kalau dengan close circle friends, diorang kenal kita, tau kita buat apa. so tak apa lah…

Peserta dalam 30 orang.

7 Melayu, 13 Cina & 10 India. well, i wish i could able to speak mandarin and Tamil.

they all could speak Malay ma..

=)

Flyer dah dapat, let start with offline marketing using the flyer as a marketing tools

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calendar

October 2020
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031